Tahniah! Anda Berjaya Daftar Masuk..

Terima Kasih kerana sudi daftar masuk. Anda akan terima 2 email. Email pertama untuk pengesahan, sila klik link dalam email pertama. Kemudian dalam email kedua, saya hantarkan aksess World Class Blog Case Study Dan beberapa buah video pengenalan tentang kajian keyword.

Kajian keyword ni penting supaya kita tahu perkataan yang dicari pelawat dan kita boleh target perkataan tersebut dengan gunakan tulisan dalam blog post. Ini adalah perkara wajib dan pertama sekali anda kena tahu, supaya anda tidak lost dipertengahan jalan.

Baik Mari Tonton Video Pertama..
Video Ini Tentang Pengenalan Apakah Blog Dan SEO

Video 1 : Pengenalan

Video Pertama Adalah Pengenalan Tentang Teknik Yang Disebut SEO

Kelebihan Blog & SEO

SEO Bermaksud adalah Search Engine Optimization. Atau dalam Bahasa Melayu kita sebut, memaksimakan penggunaan enjin carian. Secara bahasa mudahnya, dengan beberapa teknik seo, kita boleh TARGET sesuatu perkataan atau biasa disebut KEYWORD.

Keyword ini adalah perkara yang dicari pelawat. Kerja kita adalah target laman blog kita untuk naik kemuka satu carian Google bagi keyword yang dicari pelawat. Dengan cara inilah kita hasilkan pendapatan.

Azham ZanalĀ 
Pengamal SEO Tegar
Peniaga Online
Penulis Course SEO Ini

Nampaknya email yang anda tunggu telah pun dihantar. Sila semak email sekarang dan klik link didalam email untuk membolehkan saya hantar Video Panduan World Class Blog Case Study. Semak Sekarang!