Panduan Hasilkan Pendapatan Dengan Blog..

World Class Blog Adalah Sebuah Panduan Menghasilkan Blog WordPress Yang Dapat Menjual Walaupun Walaupun Design Blog Tak Cantik.. Apa Yang Penting Ia Mampu Hasilkan Pendapatan..

Cased Study Ini Percuma Untuk Anda! Hanya Masukkan Email.

Untuk Dapatkan World Class Blog Case Study Versi Percuma, Sila Masukkan Nama & Email Dibawah. Download Link Akan Dihantar Ke Email.

Nama Saya Azham Zanal, Owner panduan ini. Saya akan ceritakan selanjutnya tentang diri saya dan bagimana perniagaan menggunakan blog ini mampu beri income RM1000 ke RM2000 keuntungan setiap minggu..

Untuk mempunyai Blog yang mampu membuat jualan, saya menggunakan 100% sumber percuma. Yang berbayar cuma nama domain dan ruangan hosting untuk menyimpan data dengan kos RM100 setahun. Ia bertindak sebagai tapak kedai saya. Atau lebih tepat sebuah blog..

Jom Dapatkan Cased Study Cara Saya Naikkan 2 Blog Post Serentak, Kemuka Pertama Google; Dalam 5 Hari Sahaja

Ini adalah teknik yang digunakan untuk menambah jumlah pelawat ke blog saya. Dengan lebih banyak blog saya naik ke muka 1 carian Google, jadi lebih ramai pelawat yang datang ke blog ini. Dengan cara ini, saya boleh layan pelanggan yang wasap kerana proses “Close Sale” adalah melalui whatsapp. Jelas sekali saya tidak menggunakan fungsi kedai online untuk hasilkan pendapatan melalui blog ini.

Ini Adalah Contoh “BIG CALL To Action” Supaya Pelawat Segera Wasap Saya. Dengan Guna Sumber Percuma Saja..

Kelebihan Terbesar Adalah Kerana Pelawat Yang Datang Ke Blog Adalah 100% Percuma Melalui Penyenaraian Muka Pertama Google, TANPA Iklan..

Berminat Nak Dapatkan Akses Teknik Ni?

Apa LAGI?? Isi Email dibawah untuk “Aksess Percuma” Sekarang!

Untuk Dapatkan World Class Blog Case Study Versi Percuma, Sila Masukkan Nama & Email Dibawah. Download Link Akan Dihantar Ke Email.