Terima Kasih. Seperti Yang Dijanjikan Saya Tunjukkan Case Study Ini Untuk Anda.

Kajian Keyword

Adalah penting untuk anda tonton video pengenalan ini. Ia merupakan perkara paling asas dalam membuat sebuah blog yang mampu menjual. Anda wajib habiskan tonton video ini kerana ia akan menentukan tentang apakah blog anda. Dengan menguasai jenis keyword yang sepatutnya barulah anda mampu hasilkan pendapatan dengan blog dan seo.

Setelah Kenal Jenis Keyword, Sekarang Saya Tunjukkan Pula Teknik Dan Hasilnya

Teknik Nichekan Artikel adalah TEKNIK ON PAGE SEO iaitu ianya diterapkan didalam penulisan. Perkara yang kita ujudkan ini adalah “Signal” atau “Hint” untuk beritahu Google, tentang apakah artikel ini. Dan On Page SEO adalah perkara paling basic seo.

Teknik Linking Didalam Blog pula adalah teknik menyalurkan “link juice’ yang terhasil dari content laman yang di klik pelawat dari google. Google akan melihat perkara ini kerana google bot sentiasa tertanam didalam browser pelawat. Bila pelawat baca info didalam blog anda, kemudian anda ada masukkan link ke blog post yang berkaitan, mereka biasanya klik dan baca.

Tindakan pelawat ini di analisa dan dihantar ke server Google, dan jika data ini berulang-ulang menunjukkan ‘relevancy”, bermakna Google akan rankkan post yang sukar naik dengan mudah. Teknik ini adalah teknik yang bantu anda supaya dapat tetapkan apakah keyword susah naik yang anda nak target. Menggunakan 3 feeder artikel yang mudah naik, ia akan support trafik dan klik pada url yang sukar naik tadi.

Ini adalah contoh Sebenar Case Study ini. Bagaimana teknik 1 dan teknik 2 diaplikasikan. Sambil menggunakan konsep penulisan artikel yang ditunjukkan dalam teknik 3, iaitu penulisan berpengaruh.Cara perlaksanaan ini merupakan contoh dari blog bisnes saya sendiri.

Biasanya kita perlu tunggu sehingga 3 minggu. Namun saya tahu yang keyword ini sebenarnya mudah rank. Cuma saya tidak sangka ia akan rank seawal 5 hari. Namun seperti yang dinyatakan sebelum ini, kerja yang dilakukan adalah satu kerja terancang, maka hasilnya pasti ada. Hanya cepat atau lambat sahaja bezanya.

Saya Tahu, Ada Ramai Orang Yang Bercita-Cita Memiliki Perniagaan Online Sendiri. Namun Hal Seperti Ketiadaan Sumber Belajar Dalam Bahasa Melayu Yang Lengkap Menyebabkan Hasrat Ini Terbantut.

Hari Ini Saya Ada Offer Istimewa Untuk Anda.. Sila Baca Sampai Habis…

Untuk pengetahuan anda, siri video yang anda tonton ini merupakan bahagian yang penting sahaja. Namun disebalik penghasilan content yang “cun” ini, ia masih memerlukan beberapa teknik “cun-cun belake” yang dapat memastikan penghasilan blog yang lengkap seo dan mampu rank 1st page Google dapat di aplikasikan.

Kesemua Video yang anda tonton ini merupakan 20% dari kandungan sebenar Case Study ini. Bagi mereka yang mahir menggunakan blog, dengan melihat video case study diatas, mereka sudah dapat tangkap apa perkara yang perlu dilaksanakan. Kerana ini saja prosesnya yang anda perlu beriya-iya.

Proses yang saya maksudkan adalah Proses Sekali seperti membuat blog, setting design dan setting google seo. Ya semua perkara ini cuma dilakukan sekali semasa pertama kali setup blog. Selain itu saya ada menyentuh teknik pemasaran dengan email marketing.

Teknik pemasaran menggunakan email ini sangat berkesan. Ia berfungsi untuk tangkap baki 90% pelawat yang tidak membuat belian terus semasa melawat laman blog jualan anda. Katakan 30% dari bari 450 orang pelawat yang datang, telah mengisi email opt-in anda, Dengan mudah anda boleh tahu ada sekitar 120 orang lagi yang berminat nak dapatkan solusi anda, tetapi tidak masih tidak faham solusi dari produk ajaib anda.

Dengan menggunakan pemasaran email ini, anda boleh buat pelanggan anda faham solusi yang produk ajaib anda mampu selesaikan.

Anda juga hanya perlu lakukan kerja ini sekali sahaja. Kemudian setiap kali pelawat melawat blog anda dan mengisi borang opt-in form ini, sistem email autoresponder akan menghantar email bersiri setiap hari.

Sehingga akhirnya ia akan sentiasa promosikan produk anda. Seterusnya bayangkan pula, setiap hari anda mendapat 120 bakal pelanggan yang mengisi opt-in anda. Sebulan sudah 3600 orang. Setahun sudah mencecah 40 ribu pelanggan yang berdaftar dengan email list anda.

Anda tidak perlu menunggu setahun untuk menghantar email promosi. Anda boleh bila-bila masa saja menghantar email promosi kerana mereka yang berdaftar ini, sudah sedia maklum yang mereka akan menerima email dari pihak anda. Dan mereka sudah bersetuju sepenuhnya.

Teknik pemasaran email ni memang yang paling sesuai untuk kegunaan Blog Perniagaan. Jangan tunggu sampai jejak 1000 orang baru nak buat promosi. Sebaliknya saya akan ajar bagaimana untuk bantu pelanggan selesaikan masalah mereka dan anda mendapat jualan, walaupun bakal pelanggan anda baru ada 50 orang.

Blog + Email Marketing = Perkahwinan Yang Hebat!

2 Tools ini jika digunakan dengan berkesan, disamping “Pelanggan Percuma‘ dari Google akan bantu perniagaan anda berkembang PESAT. Dan bagi yang masih belum miliki Blog, ini satu kerugian kerana anda tidak dapat gunakan satu tools yang sangat berkesan untuk mendapat pelanggan di Google secara percuma.

Secara Amnya Pendapatan RM1000 – RM2000 Seminggu Tanpa Email List Sudah Biasa Saya Rasai,

Namun Bukan Itu Yang Saya Yakin Anda Nak Dengar…

Betul Tak??

Jadi Disini Saya Ada Sediakan Video Testimoni Mereka Mereka Yang Terawal Memiliki Panduan Ini.

Testimoni Pelanggan

Testimoni Pembeli World Class Blog Case Study

Jika Anda ZERO Tentang Blog, Maka Panduan Penuh Ini Untuk Anda

Semak Kandungan Pernuh Serta Offer Tak Masuk Akal Saya!