Pendaftaran “Hampir” Berjaya! Sila Semak Email Anda Dalam Masa 3 Minit. Sementara Itu, Anda Boleh Semak World Class Blog Versi Premium Dibawah.

Jika Ingin Kurangkan Kos Perniagaan, ANDA Wajib Ambil Tahu!

Tahukah Anda Dengan Blog, Anda Memiliki Kanvas Sendiri Dalam Mempertahankan Bisnes, Malah Membawa Anda Kesatu Level Lain.

– Azham Zanal

Dengan blog, saya melalui fasa kehidupan berbeza. Asalnya buat Internet Marketing secara part time.

Kemudian bila rasa blog dah bagus, saya masuk sebagai fulltime. Selepas mempunyai blog jualan sendiri, bisnes dapat dipertahankan. Sentiasa berusaha untuk rankkan ke muka 1 Google. Bila dah naik, saya sebut ia sebagai “Bulan Madu” kerana income tak putus-putus. Sampai satu masa saya pernah menikmati income sehari RM1,000. Dengan pendapatan di blog, saya mampu berimpian dan memilikinya. Sehingga mampu menyara anak orang hanya dengan sumber pendapatan dengan blog sahaja. Ya 100% Dengan Blog.

Berita Baiknya, Sesiapapun Mampu Pasang “Impian” Lepas Dah Follow Step By Step Teknik Blog Marketing Yang Akan Saya Ajar Nanti..

Jika anda seorang newbie dalam proses pembinaan blog ini, jangan risau saya cuba jadikan ianya mudah difahami. Melalui video tutorial langkah demi langkah, insyaallah anda boleh tawan Google pula selepas itu..

Terdapat 6 Modul Dan 2 Modul Bonus. Saya akan ajarkan anda untuk belajar cara pasang Blog yang cantik, mesra seo dan user friendly. Perkara ini huraikan didalam langkah demi langkah. Proses pemasangan blog juga di tunjukkan. Malah proses ini cuma makan masa 2-3 minit sahaja.

Proses yang lebih panjang adalah menulis artikel. Ya anda perlu sediakan artikel untuk blog anda nanti. Proses ini merupakan dari koleksi 6 video percuma yang sudah anda tonton. Ini sememangnya step, dan pada saya sendiri; ini yang memakan sebahagian besar masa saya bekerja.

Saya juga sediakan Action Plan supaya anda dapat bermula segera. Berikut perkara yang akan anda pelajari.

One Time Blog Setting Formula

Video 1 Pengenalan “Keyword” Dalam Menghasilkan Blog SEO Yang Boleh Rank!

Video 2 Merupakan Kajian Keyword Yang Akan Menentukan Sesuatu Niche Yang Mudah Ditawan

Video 3 ProsesĀ  pemasangan blog wordpress dan plugin wajib.

Video 4 Setting Google Webmaster, Google Analytics Dan XML Sitemap Untuk Makanan Google.

Video 5 Kaedah Mempertingkatkan Security Di Blog Dari Serangan Spammer Dan Hackers

Video 6 Pemasangan dan Setting 2 Page Wajib Yang Follow Google Prosidur

Teknik Tak Kering Idea Menulis!

Video 1 Teknik Super Pawa Jika Anda Kehausan Idea Untuk Menulis Blog

Video 2 Teknik Ini Pula Buat Orang Tak Puas Baca Tulisan Anda Dan Mereka Terus Menerus Klik Laman – Laman Lain Yang Ternyata Baik Untuk Blog SEO

Video 3 Teknik Menulis Blog Supaya Mesra “Keyword” Yang Nak Dinaikkan

Video 4 Saya Tunjuk Selepas 3 Perkara Diatas Dikuasai, Seterusnya Cara Hasilkan Blogpost Yang Mampu Tawan Muka Pertama Google

Teknik Onpage SEO Linking

Video 1 Merupakan Teknik Membuat Post Saling Berkait Dan Mempunyai Struktur Linking Yang Sejajar

Video 2 Contoh Sebenar Cara Mengaplikasikan Teknik Linking Didalam Blog

Buat Blog Nampak Pro & Cantik

Video 1 Belajar Masukkan Video 3D Ke Dalam Blog Untuk Kumpul Leads

Video 2 Tutorial Hasilkan “Kulit Buku” Artikel Anda

Video 3 Cara Tangkap 95% Pelawat Yang Belum Faham Tentang Produk Anda, Untuk Ditukarkan Menjadi PELANGGAN.

Video 5 Cara Memaksimumkan Pelawat Dari Search Engine. Dengan Setting Guna “Snippet” Dapat Rank Keyword Yang Nak Di Target Dengan Mudah

Video 4 Cara Tangkap 5% Pelawat Yang Ingin Segera Beli Tetapi Mempunyai Persoalan. Kaedah Ini Tingkatkan Conversion Rate Pada Jualan Harian Saya Dengan Gunakan Whatsapp Call Button

Teknik Backlink Luarbiasa Mudah!

Video 1 Pengenalan Teknik PBN Yang Sangat Powerful Untuk Rank Dalam Masa Singkat

Video 2 Cara Hasilkan Mini PBN Guna Blogger.com Dan WordPress.com

Video 3 Cara Hasilkan Tumblr PBN

Video 4 Cara Dapatkan 50 Social Network, Blog Dan Social Bookmarking Backlink Tanpa Tinggalkan Blog Anda

Hasil Case Study WCB

Video 1 Bagaimana Proses Ini Akhirnya Membuahkan Hasil. 2 Post Naik Muka Pertama Dalam 5 Hari Sahaja.

Video 2 Mengandungi Rahsia Terbesar Yang Dapat Menentukan Tahap Kesusahan Untuk Rank Bagi Sesuatu Keyword. Semua Blogger Wajib Guna!

Hasilkan Blog Review Bagi Produk Kesihatan

Bonus 1 mengandungi 6 video cara membuat sebuah laman blog review produk kesihatan. Saya tunjukkan cara menambah pelanggan dengan memperbanyakkan kandungan tentang masalah yang diselesaikan produk dan bukan hanya target nama produk. Ini kerana nama produk tak penting sama sekali kerana pelanggan belum berjumpa dengan nama produk anda.

Contoh paling mudah jika produk kesihatan lelaki, anda automatik boleh cerita tentang masalah yang di selesaikan. Tapi kebiasaannya bagi produk lain kita sering target nama produk untuk naik. Ini mewujudkan persaingan yang tinggi. Masalah utama kerana tak tahu cara sebenar. Membuatkan ramai orang lepas buat blog produk, ia ditinggalkan kerana laman tersebut hanya terget pada nama produk dan bukan masalah yang diselesaikannya.

Tak kira apapun nama produk, ia tidak penting. Terutama bagi produk baru yang orang tak faham apa-apa tentangnya. Proses pembuatan blog ini ambil masa sehari untuk setting dan memasukkan kandungan lengkap dalam seminggu. Saya videokan kerja-kerja ini untuk anda lihat bagaimana proses pembikinan blog yang mampu rank 1st page Google.

Cara Hasilkan Blog Review Untuk Affiliate

Bonus 2 juga mengandungi 6 video cara hasilkan laman review produk digital. Saya tunjukkan bagaimana anda boleh hasilkan pendapatan dengan mempromosikan WCB Premium. Anda tentu sekali boleh aplikasikan cara yang saya tunjukkan ini kepada produk yang berlainan.

Teknik yang ditunjukkan ini saya dapat dari Super Affiliate Malaysia yang sentiasa menang no 1 hingga no 3 dan membawa pulang hadiah lumayan setiap kali adanya contest affiliate. Jadi tekniknya sangat powerful untuk bolehkan anda menerima pendapatan lumayan dengan mempromosikan produk orang lain.

Dalam bonus 2 ini anda boleh goyang kaki dan lihat komisyen affiliate anda masuk setiap hari. Ini kerana dengan blog, anda tak perlu buat promosi setiap hari. Sebaliknya hanya bergantung kepada pelawat dari Google yang mencari peluang perniagaan.

Saya Sediakan Semua Ini Supaya Anda Boleh Bermula Sejurus Khatam Belajar Bina Blog SEO.

Proses Membuat Blog Ini Boleh Di Pelbagaikan Dengan Apapun Bisnes Yang Anda Lakukan Tambahan Lagi Anda Akan Dapat Sebuah Action Plan Yang Merupakan Guide Setiap Kali Ingin Memulakan Blog Baru.

Baiklah, saya tak mahu buang masa anda.. tapi jika anda benar berkeinginan memiliki “BISNES KANVAS” anda sendiri; yang mana anda “control” 100% kandungannya..

Okey Sebelum Saya Beri Harga, Sedikit Lagi Saya Nak Tambah…

Untuk Siapa Panduan Bina Blog WordPress Yang Lengkap SEO Ini?

Banyak Orang Boleh Mendapat Manfaat Dari KEMAHIRAN Yang Diajar.. Namun Suka Saya Nyatakan Yang Anda Adalah Seorang Yang Layak Kerana Sudah Sampai Kepada Lapis Kedua Laman Ini. Calon Dibawah Juga Sesuai Untuk Belajar Bina Blog Bisnes

  • Suri Rumah Yang Ingin Berniaga Produk Kesihatan/MLM
  • Student Yang Nak Cari Duit Lebih Dengan Promosi Produk Orang
  • Pemilik Bisnes Yang Nak Kurangkan Kos Iklan
  • Blogger Yang Inginkan Pendapatan Konsistan Secara Online
  • Penganggur Atau Lepasan Sekolah Yang Ingin Mengubah Nasib Diri
  • Small Bisnes Owner Yang Kurang Modal Nak Kembangkan Perniagaan

Seperti yang saya nyatakan, banyak lagi jenis orang yang memerlukan penggunaan blog dalam memasarkan produk. Malah bisnes besar juga membayar beratus ribu tahunan kepada Agensi SEO Marketing bagi memastikan laman mereka duduk 1st page dalam sesuatu carian secara “natural”.

Anda juga tidak harus berhenti usaha kerana proses mengecilkan kos pengiklanan ini harus dilakukan secara berterusan. Didalam course WCB Premium ini pula mengajarkan anda tentang ZERO COST MARKETING. Malah proses mengadakan kesemua fungsi yang di tunjukkan nampak PRO, tetapi semuanya menggunakan fungsi percuma.

JADI ANDA TIDAK HARUS MELEPASKAN PANDUAN “ZERO COST MARKETING” INI DALAM MENGHASILKAN PENDAPATAN DENGAN BLOG!

Tapi Nanti Dulu. Jangan Telan Liur Lagi Tengok Nilai Keseluruhan!

Harga yang anda lihat ini adalah harga yang saya boleh quote jika anda minta saya ajarkan kepada seorang pelanggan. Namun untuk satu panduan yang kosnya tinggi seperti ini, saya juga faham situasi yang anda alami. Anda bukannya orang senang, betul tak??

Panduan Ini Telah Disediakan Untuk “Sesuai” Dengan Semua Jenis Peniaga. Konsep Pengaplikasian Kerja Sahaja Yang Mungkin Berbeza Mengikut Marketing Anda. Tetapi Asasnya Adalah Sama Dan 90% Prosesnya Adalah Sama.

Oleh Kerana Itu, Saya Berbesar Hati Untuk Turunkan KOS Belajar Ini Kepada RM200 Sahaja.

RM200 Masih Terlalu Mahal?

Sila Terjun Lombong!!

Hahaha… Takdelah Saya Sekejam Itu Nak Suruh Anda Terjun Lombong.. Sebenarnya RM200 Nilainya Besar Bagi Seorang Yang Bergelar Student, Blogger, Suri Rumah, Penganggur Mahupun Small Business Owner.

Saya Faham Situasi Anda… Jangan Risau Kawan – Kawan!

Saya Juga Pernah Duduk Dalam Situasi Ini Dan Saya Dah Rasa Bayar RM250 Sebuah Course Untuk Lakukan Tugas Yang Banyak Dan Belum Tentu Terbuat. Tetapi Kerana INGIN SANGAT Tahu Cara Sebenar Tinggikan Pendapatan Di Internet Saya Leburkan Juga Wang Sebegitu.

Sebelum Itu Suka Sekali Saya Nyatakan Yang Belian Anda Mendapat Jaminan Pemulangan WANG Sehingga Tempoh 365 Hari.

Dalam Tempoh Ini Sekiranya Anda GAGAL Mendapat Sebarang Hasil, Saya Akan Pulangkan 100% Wang Anda!

Oleh Itu, Saya Sediakan 1 Tawaran. NAMUN Tawaran Ini Berubah Harganya Jika Anda Lambat Buat Tindakan, Faham?

Harga Asal WCB Premium Case Study Ini RM200.

  • Saya Telah Turunkan Harganya Kepada RM50 Bagi 100 Unit Pertama.
  • Untuk 100 Pembeli Seterusnya Harga Akan Meningkat RM10
  • Dah Sedia Nak Dapatkan?

Jom Klik Pada Menu Saya Mahu!

Tahniah! Harga Anda Adalah RM50 Sahaja.

Ini bermakna penjimatan yang anda terima adalah sebanyak 75% diskaun. Untuk membuat belian. Sila buat bayaran RM50 pada salah satu akaun dibawah. Kemudian klik Seterusnya untuk isi borang belian.